sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Grande paluu - for real!!


En tiedä mitä sarjisblogeille on tapahtunut sinä aikana kun olin poissa, mutta eipä mitään, yritän palata linjoille JA UUDISTAA KOKO HOMMAN mitä ei
Mitään en ole muuttanut tänä aikana, en näköjään edes piirustustyyliäni! AWW YEAH! Seuraavassa merkinnässä teen jotain järkevää ok.

Nii joo ja aiemmin olin Makkemat mutta nyt menen mieluummin Makku-nimellä näissä taidesekoiluissa! Ensi merkintään asiasta meinasin puhua.

2 kommenttia :

  1. Kas, ihan sattumalta tulin vilkasemaan ja täällähän ollaan elossa! Omg! :D

    Laitanpa kytikseen niin muistaa käydä aktiivisemmin kyyläämässä onko tullut mitään uutta. Ja mitä tuohon yleiseen blogiaktiivisuuteen tulee niin olen ite huomannut ettei tää homma taida niin hirveästi enää useimpia innostaa mutta monet kuitenkin jatkaa blogitusta vanhaan malliin mikä on ihan kiva. Itekin yritän aina silloin tällöin laittaa jotain jos jaksaa piirtää mutta on kyllä tullut laiskistuttua kamalasti. x/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa kyyläilemään!
      Haha joo nää blogihommelitkin taitaa olla vähän tuulahduksia menneestä, en tiedä. Oon kyllä samaa mieltä että on kiva kuitenkin lukea kun jotkut vielä sarjisblogailee!

      Poista